Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن فرهادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت ایرنا، افزود: طرح محدودیت هوشمند کرونایی که قرار بود از ۱۵ آذرماه در کشور اجرایی شود به دلیل فراهم نبودن سامانه های مرتبط از ۲۱ آذر ماه اعمال می شود و در فاز اول نظارت برواکسینه شدن کارکنان دولت و موسسات خصوصی است که باید ۲ دز واکسن را دریافت کرده باشند در غیر اینصورت اجازه کار نخواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اساس کار طرح محدودیت‌های هوشمند، سامانه‌های موجود است، کارت دیجیتال واکسن و «کیوآر کد»  روی آن، کافی است. همه افراد باید به سامانه سلامت وزارت بهداشت مراجعه و کارت دیجیتال فارسی خود را دریافت کنند.

فرهادی ادامه داد: دستورالعمل طرح محدودیت هوشمند کرونایی تدوین شده و توسط کمیته های امنیتی، اجتماعی و انتظامی وزارت کشور ابلاغ شده است و در پنج فاز اجرایی می شود که فاز اول کارکنان دولت و موسسات خصوصی هستند.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت تصریح کرد: نظارت بر واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی حمل و نقل درون شهری، برون شهری، مراکز آموزشی و تحقیقاتی،  اصناف و مشاغل آزاد مانند نانوایی ها و غیره جزو فازهای بعدی طرح محدودیت هوشمند کرونایی هستند. ملاک این طرح دریافت ۲ دز واکسن و استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است.

به گفته فرهادی، در مکان هایی مانند تالارهای پذیرایی، سینماها و رستوران ها باید علاوه بر دریافت ۲ دز واکسن توسط کارکنان و پرسنل و استفاده از ماسک، تهویه مناسب نیز داشته باشند.

وی اظهار داشت: در مورد اصناف و کسبه ها نیز، صاحبان مغازه ها باید در برابر کرونا واکسینه شده باشند در غیر اینصورت توسط بازرسان به آنها تذکر و اخطار داده می شود و در نهایت واحد صنفی آنها پلمب خواهد شد.

معاون فنی سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: همچنین بر اساس طرح محدودیت هوشمند کرونایی، تردد بین استانی  برای کسانی که واکسن کرونا نزده‌اند، ممنوع است و و کسانی که واکسن زده‌اند، باید در سامانه ثبت‌نام کنند،  مسافر در سامانه‌های وزارت کشور کد کارت واکسن را وارد می‌کند،  سامانه‌های وزارتخانه‌های ارتباطات، کشور و بهداشت به یکدیگر متصل شده است و بنابراین صاحبان خودرو که هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند می‌توانند بدون جریمه شدن مسافرت بروند.

فرهادی تاکید کرد: همچنین فروش بلیط در خطوط هوایی و حمل و نقل شهری و ریلی به واکسن نزده ها نیز ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد.

به گزارش ایرنا، همچنین تا کنون ۵۸ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۴۲۴ نفر دُز اول، ۴۹ میلیون و ۴۵ هزار و ۴۰۸ نفر دُز دوم و دو میلیون و ۹۸ هزار و ۵۷۴ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰۹ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۴۰۶ دُز رسید.

در استان های لرستان، گیلان، گلستان، قم، مرکزی، هرمزگان، بوشهر، خراسان شمالی و سمنان، هیچ موردی از مرگ بیماران کرونایی گزارش نشده و در استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، زنجان، کهگیلویه و بویراحمد، قزوین، اردبیل، همدان، مازندران و خوزستان، فقط یک مورد مرگ و میر بیماران کرونایی ثبت شده است.

۱۳۵۲  

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کرونا بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا بهداشت و سلامت ویروس کرونا واکسن کرونا بهداشت و سلامت طرح محدودیت هوشمند کرونایی واکسن کرونا ز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه