Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار. گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، دکتر عاطفه سمایی, معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با اشاره به اینکه مقدمات نسخه نویسی الکترونیک و حذف دفترچه های درمانی از سال های گذشته در وزارت بهداشت کلید خورده افزود:سال گذشته مقدمات آن به سبب سامانه و کدینگ دارو در کل کشور رقم خورده است که دانشکده علوم پزشکی اسدآباد نیز در این طرح در سطح استان پیشرو است و ما امروز در بیمارستان برای بیماران بستری به صورت همزمان پرونده حقیقی و الکترونیک آن را اجرا می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:مقرر شده بود که از فروردین امسال در پذیرش بیماران سرپایی نیز این اتفاق صورت بگیرد که این اتفاق به دنبال شیوع کرونا و حجم بالای مراجعات در کل مراکز وابسته به وزارت بهداشت به حالت تعلیق درآمد زیرا فشار مضاعف بر کادر درمان و افزایش زمان ویزیت و تجمع مردمرا به دنبال داشت.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ادامه داد:در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی به صورت یک طرفه این طرح را عملیاتی کرده و به نظر می رسد با توجه با تناقض شیوه تبادل اطلاعات سازمان تامین اجتماعی با اسناد بالادستی از یک طرف و از سوی دیگر فراهم نبودن زیرساخت ها از جمله مشکلات پهنای باند ، کندی سرعت سامانه ها بویژه با افزایش بار سیستم ، قطعی سامانه ها و نیز عدم آمادگی همکاران در تبدیل نوشتن نسخه به روش الکترونیک، خروجی نهایی، موجب ایجاد صف انتظار در مراکز درمانی ، مطب ها و داروخانه ها و ازدحام مردم خواهد شد که در شرایط فعلی به صلاح نیست.

سمایی همچنین عنوان کرد:متاسفانه سازمان تامین اجتماعی بدون نیازسنجی واقعی، اتفاق را رقم زده و بار مالی آن بدون شک بر مراکز دولتی و خصوصی و مردم تحمیل خواهد شد، زیرا در مراکز با توجه به ازدحام و نگرانی بابت شروع پیک چهارم که در کل کشور همزمان با گسترش انواع جهش یافته آغاز شده است ناگزیر هستیم در هر درمانگاهی یک پرستار قرار دهیم و انبوهی هزینه جهت سرنسخه ها و ... به بیمارستان هایی تحمیل کنیم که به جهت کرونا در شرایط اقتصادی مناسبی نیستند.

او افزود:فرای مباحث مالی و اخلاقی که  اجرای طرح بدون  زیرساخت لازم مردم و بیمارستان ها را دچار مخاطره جدی می کند مقوله مهم مدیریت داده ها و حفظ اسرار پزشکی بیماران و امنیت سامانه ها و ... نیز حائز اهمیت است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بیان کرد:پرونده های الکترونیک سلامت زمانی وجاهت دارند که در بستر سامانه مادر در وزارت بهداشت نشسته باشند نه سازمان های بیمه گرباشد.

سمایی همچنین تصریح کرد:ما به تمام مراکز شیوه نامه های های این موضوع را ابلاغ و حتی همکاران را مکلف به اجرا کرده ایم، اما واقعیت این است که در یک سال گذشته وزارت بهداشت و مراکز دولتی درمانی و حتی کادر درمان در مراکز خصوصی، در غایت مظلومیت و غربت در کنار مردم برای تداوم سلامت جامعه جهاد کرده اند، و این حرکت یک طرفه تحمیل رنجی مضاعف بر مدافعان سلامت و مردم است زیرا باید تمرکز همه ما بر مدیریت و مهار همه گیری کرونا باشد.

او در پایان گفت:در کل کشور و دانشگاه ها و مراکز درمانی اجرای این طرح دچار چالش جدی در اجرا است و به مدیریت درمان لطمه زده است.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی علوم پزشکی ویزیت بیمار دانشکده علوم پزشکی اسدآباد وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود