Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص ضمانت اجرای این طرح گفت:کسانی که اطلاعات لازم را در این سامانه بارگذاری نکنند در مسیر صدور مجوز قرار نمی‌گیرند و واحد آن پلمب و تعطیل می‌شود. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ محسن فرهادی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران گفت: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی از فردا در تمام استان‌های کشور اجرا می‌شود، اما در تهران به دلیل وجود جمعیت و شاهراه بودن اقتصادی در کشور این طرح از ۳۰ فروردین اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرهادی ادامه داد: از فردا همه مالکان، مدیران واحد‌های صنفی و صنعتی باید به سایت وزارت بهداشت مراجعه کرده و در سامانه SALAMAT.GOV.IR و اطلاعات خود را شامل کدملی، مشخصات و آدرس واحد صنفی خود را ثبت کنند و به معنی ساده فرد باید اعلام کند که ضمن فعالیت اقتصادی، سلامت خود و مشتریان را تامین می‌کند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص ضمانت اجرای این طرح گفت:کسانی که اطلاعات لازم را در این سامانه بارگذاری نکنند در مسیر صدور مجوز قرار نمی‌گیرند و واحد آن پلمب و تعطیل می‌شود.

وی افزود: در تدوین این گام تمام دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی فعالیت داشته و در این راه نیروی انتظامی، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و بازرسان مراکز بهداشت و حرفه‌ای محیط مشارکت دارند.

فرهادی با اشاره به طرح ترافیک گفت: ستاد ملی کرونا مخالف اجرای طرح ترافیک در تهران است چرا که باعث می‌شود مردم بیشتری به سمت استفاده از حمل و نقل عمومی بروند و موجب تمرکز جمعیت در وسایل نقلیه عمومی می‌شود، در تهران مردم یا افراد باید از خودرو شخصی، تاکسی، مترو و یا اتوبوس استفاده کنند.

معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: در گام دوم طرح فاصله‌گذاری اجتماعی به تاکسی‌ها ابلاغ شده فقط ۲ مسافر در قسمت عقب سوار کنند، اتوبوس‌ها با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت نمایند و در مترو نیز مسافر ایستاده ممنوع است و فقط نصف ظرفیت مترو باید با رعایت فاصله استفاده شود البته پیشنهاد ما به شهردار تهران نیز این است که فعلا اجرای طرح ترافیک در تهران انجام نشود.

معاون مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تمام اصولی که در فاصله گذاری اجتماعی آمده است رعایت اصول بهداشتی می‌باشد، خاطر نشان کرد: مثلا در خصوص نانوایی‌ها دریافت وجه نقد را ممنوع کردیم، گذاشتن میز برای عدم ورود مردم به داخل نانوایی، تشویق مردم برای ایستادن با فاصله در صف و فردی که نان را تحویل می‌دهد باید دستکش و ماسک داشته باشد و میزی که بیرون نانوایی‌ها گذاشته شده باید جمع آوری شود.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اضافه کرد: هیچ فردی نباید وارد نانوایی شود و مردم نیز باید تشویق به رعایت فاصله لازم در نانوایی شوند همچنین شخصی که نان می‌فروشد باید از ماسک و دستکش استفاده کنند، اما کسی که کنار کوزه نان‌پزی است احتیاجی به دستکش ندارد.

وی گفت: وزارت صمت اعلام کرده است همه افرادی که در فضای الکترونیکی و مجازی می‌خواهند فعالیت کنند باید همان واحد‌های صنفی معروف و دارای پروانه باشند و فعالیت و عرضه خانگی و زیر زمینی صنفی ممنوع است.

فرهادی گفت: در این راستا تعاملاتی را با بخش الکترونیک وزارت صمت داشتیم. این مباحث را قبل از بحث کرونا داشته‌ایم. در ضوابط اعلام شده، وزارت صمت متعهد شده و به ادارات نیز اعلام کرد که تمام کسانی که در فضای الکترونیکی و مجازی می‌خواهند کار کنند باید پروانه داشته باشند. عرضه خانگی و زیرزمینی ممنوع است؛ بنابراین چه فروش حضوری و چه الکترونیکی واحد‌های بدون پروانه ممنوع خواهد بود.

وی افزود: امکان ورود ویروس کرونا در آب و پساب خروجی فاضلاب است و ما در ۸۱ پروتکل، این موضوع را لحاظ کرده‌ایم.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به شرایط انجام مراحل تغسیل و تدفین مبتلایان به کرونا، خاطرنشان کرد: این افراد باید تمامی موارد در نظر گرفته شده حفاظتی را رعایت کنند.

وی افزود: وزارت بهداشت سعی در رعایت اصول بهداشتی بر اساس یافته‌های علمی دارد و برای فرد فوت شده بر اثر کرونا طبیعتا باید اقدامات بهداشتی انجام شود که این اقدامات تدوین و اعلام شد.

فرهادی گفت: رهبر معظم انقلاب و سایر آیات عظام رعایت مسائل شرعی را در تغسیل و دفن فرد فوت شده اعلام کردند، اما ما صلاحیت ورود به این کار را نداریم و اگر آرامستان مربوطه شرایط شست و شو و حفاظتی را داشته باشد، گام اول برای متوفیان کرونا، شست و شو است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار اظهار داشت: طبیعتا برای انجام مسائل شرعی و تغسیل و دفن فرد فوت شده بر اثر کرونا، اصولی را را اعلام کردیم و از آن اصول موکدا کوتاه نخواهیم آمد. به عنوان مثال غسال‌ها و افرادی که در مسیر خواندن نماز و دفن مبتلایان هستند باید با پروتکشن کامل حضور داشته باشند.

فرهادی بیان داشت: کارفرمایی کافرمایی که در سایت ثبت نام می‌کند متعهد می‌شود که یکی از آن این است که موظف است همه کارکنان واحد فرم اظهار نامه را پر کنند و اگر کارفرمایی قصور کند، حتما با آن برخورد می‌شود.

فرهادی در پاسخ به سوالی درباره انتقال ویروس از طریق زباله‌های خانگی و گزارش احتمالی از ابتلای زباله گرد‌ها گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، از شهردار و سازمان محیط زیست درخواست کردیم از زباله گردی جلوگیری شود؛ چراکه اغلب سنین پایینی دارند که به انجام این کار‌ها وادار می‌شوند و قطعا خطر انتقال ویروس آن‌ها را تهدید می‌کند.

وی تاکید کرد: مسئولیت رسیدگی به زباله‌گرد‌ها با شهرداری و متولیان این امر است و درخواست داریم که زباله گردی با هر تمهیدی که امکانپذیر دارد، متوقف شود.

معاون مرکز سلامت محیط و کار گفت: زباله‌گردی و تماس مستقیم دست با آن ممنوع بوده و به این ترتیب بازیافت دستی و جداسازی دستی کاملا ممنوع است و این کار باید با متد‌ها و تکنولوژی‌های جدید انجام شود.

فرهادی ادامه داد: همه زباله‌ها عفونی تلقی می‌شوند حتی پسماند‌های بیمارستانی ابتدا در محل بیمارستان بی خطر شده و سپس تحویل متولیان قرار می‌گیرد. در شهر‌ها نیز از مردم می‌خواهیم با پسماند تولیدی خود با احتیاط بیشتری برخورد کنند و آن را در سطل‌های زباله قرار دهند. در یکی از راهنما‌های تدوین شده، نحوه برخورد با این پسماند‌ها به دقت نوشته شده است.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اگر واحد کوچک است، فرد فروشنده باید فرم خود اظهاری درباره بیماری کرونا را تکمیل کند و به اتحادیه مربوطه اعلام کند که قبل از شروع کار از سلامت خود مطمئن است.

فرهادی در پاسخ به سوالی درباره انتقال کرونا از طریق حیوانات در ایران، گفت: اطلاعات ما در خصوص این موضوع در حد نظریه‌های علمی است و در هیچ تکستی رسما تایید نشده است و سازمان دامپزشکی ایران نیز اعلام کرده که تا کنون گزارشی از انتقال این بیماری از حیوان را نداشته‌ایم.

وی درباره مشکوک بودن سگ‌هایی در اطراف یکی از مراکز و جمع‌آوری این سگ‌ها گفت: این موارد مشکوک بوده و هیچ چیز قطعی نشده است و تا زمانی که قطعی نشده، نمی‌توانیم آن را اعلام کنیم. در مجموع خوشبختانه تا کنون انتقال این بیماری از حیوانات را نداشته‌ایم. احتمال انتقال کرونا از هوا وجود ندارد.

فرهادی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی نظارت لازم را بر مراکز عرضه مواد پروتئنی خام را بر عهده دارند، گفت: در ماده ۱۸ قانون واحد صنفی اعلام شده که فرد موظف به رعایت الزامات لازم است و اکنون نیز با توجه به شرایط بروز کرونا رعایت این نکات الزامی است؛ یعنی مسئول باید ماسک، مواد ضدعفونی کننده و دستکش را در اختیار افراد فعال در واحد صنفی قرار دهند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: ویروس کرونا در هوا منتشر نمی‌شود، اما از طریق ذرات در سطوح می‌نشیند پس قطعا دستگیره‌ها، روشویی و تمام سطوح سرویس‌های بهداشتی می‌توانند آلوده باشند. از طرفی ویروس از طریق ادرار و مدفوع مبتلایان دفع می‌شود. به این ترتیب کل محیط سرویس بهداشتی می‌تواند آلوده باشد، اما سرویس‌های بهداشتی از حساسیت کمتری در مقابل گندزدا برخورداند. به این ترتیب اگر سیستم تهویه خوبی وجود دارد می‌توان از آب ژاول برای گندزدایی این سطوح استفاده کرد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه در پارک‌ها و مبلمان شهری نیز سرویس‌های بهداشتی باید با رعایت نکات لازم فعالیت کنند، تصریح کرد: در آب مصرفی نیز میزان کلر را از نیم درصد به ۸ دهم درصد افزایش داده ایم تا اگر ویروسی باشد غیر فعال شود.

وی در خصوص فعالیت رستوران‌ها و تالار‌ها گفت: تالار‌ها درخواست کرده‌اند تا شکل کار خود را تغییر دهند و در گام دوم طرح عرضه مواد غذایی در آن‌ها فقط بیرون برخواهد بود و مشکلی در این خصوص نداریم، اما باید با رعایت کامل موارد و نکات لازم باشد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تأکید بر رعایت نکات لازم در ادارات و شرکت‌ها، خاطرنشان کرد: این مراکز باید محدوده فعالیت خود را ضدعفونی کنند و از الکل ۷۰ درصد و در صورت نبود آن از آب ژاول استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشست خبری وزارت بهداشت کرونا در ایران سلامت محیط و کار معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت کار وزارت بهداشت طرح ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۷۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 

فرماندار شادگان گفت: موضوع صید با الکتروشکر دیگر یک مسئله معمولی نیست بلکه یک بحران حاد در حوزه اشتغال و معیشت جوامع محلی است .

صالح زاده می گوید: ما یک طرح مقابله با صید غیرمجاز در راستای حمایت از صیادان شهرستان در نظر گرفته شد و این طرح با هماهنگی و حمایت قاطع شورای تامین شهرستان ، ادارات حفاظت محیط زیست و شیلات برای مقابله قاطعانه با صید غیرمجاز در راستای حمایت از صیادان قانونمند در شهرستان بزودی اجرا خواهد شد. 

او می‌گوید: از اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان انتظار می رود با افزایش امکانات و گشت و کنترل یگان حفاظت محیط زیست شادگان با صیادان غیرمجاز و خارج از چارچوب قانونی که با دستگاه های ممنوعه برقی اقدام به صید غیر قانونی ماهی می کنند ، برخورد قاطعانه داشته باشند و متخلفان به مراجع ذیصلاح معرفی تا ضمن جلوگیری از ادامه این روند برخورد قاطعانه بعمل آید.

محمد حسن فقیه سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شادگان گفت: شادگان با دارا بودن تالاب بین المللی بعنوان یکی از قطب های مهم معیشت علی الخصوص صید و صیادی ، منبع ارتزاق و معیشت مردم محلی و روستایبان به شمار می رود. 

 سید عادل مولا معاون ‌محیط طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت : با توجه به لزوم حفظ ذخایر آب‌های داخلی برای پایداری و تعادل اکوسیستم محیطی و اشتغال، بهرمندی و بهبود معیشتی صیادان لازم است تا دیگر نهاد های حکومتی و جامعه اطلاعاتی با استفاده از همه امکانات و ظرفیت ها برای مقابله با صید غیر مجاز که امروز به یک بحران اجتماعی تبدیل شده است ، با اداره حفاظت محیط زیست همکاری داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است