Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت و دبیر اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون گفت: برای اولین بار در کشور بسیج ملی کنترل فشارخون اجرا می‌شود و به لحظه کل کشور را از طریق داشبوردهای مدیریتی، رصد و نظارت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رییسی در نشست شورای هماهنگی روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی که با حضور وزیر بهداشت در ستاد وزارت بهداشت برگزارشد، اظهار داشت: حدود ۴۰ میلیون نفر از جمعیت کشور، بیشتر از ۳۰ سال سن دارند که جمعیت هدف ما هستند و علاوه بر این افراد، تمام مادران باردار و بیماران مزمن کلیوی نیز در هر سنی، به این جمعیت اضافه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شواهد علمی و مدیریتی بسیار زیادی برای اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون در کشور وجود دارد و نتایج این طرح تا کنون بسیار دلگرم کننده بوده است. از روز ۲۷ اردیبهشت این طرح همزمان با روز جهانی فشارخون در فاز اول که مربوط به اطلاع رسانی و ارائه آموزش به کاربران طرح بود، آغاز شد و پزشکان، پرستاران، دانشجویان و سایر گروه ها از نظر هماهنگی با بسیج ملی کنترل فشارخون، آموزش های لازم را فرا می گیرند.  

دبیر اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون یادآور شد: حدود ۱۸ هزار خانه بهداشت، ۶۷۰۰ پایگاه و مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی، ۲۴۰ کلینیک ویژه و ۱۰۰۲ بیمارستان دولتی و خصوصی در کشور به این طرح کمک می‌کنند و پیش بینی کرده‌ایم که حداقل ۲۴۶۱ پایگاه ثابت و سیار در محل تجمعات پرتردد مانند مساجد و بازارها جهت سهولت در دسترسی مردم ایجاد شود.  

رییسی با بیان اینکه بسیج ملی کنترل فشارخون بدون مشارکت بین بخشی به موفقیت نمی‌رسد، افزود: در این طرح بر مشارکت جمعی و همگانی تمرکز کرده‌ایم و جلب مشارکت مردم، نهادها و سازمان‌ها و آگاهی بخشی عمومی در کنار ثبت، درمان و مراقبت و پیشگیری از پرفشاری خون، مهم‌ترین هدف ما است.  

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اعلام آمادگی بسیاری از سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی در بسیج ملی کنترل فشارخون، اظهار داشت: علاوه بر مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه‌های ثابت و سیار، سایر دستگاه‌ها نیز مانند صنایع، خانه‌های کارگری، هلال احمر، نیروهای مسلح و سایر وزارتخانه‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند که واحدهای خود را در اختیار این طرح قرار دهند.  

وی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی در بسیج ملی کنترل فشارخون باعث افزایش مراجعه مردم به مراکز بهداشتی و درمانی شده است. همچنین سامانه خوداظهاری فشارخون به آدرس salamat.gov.ir برای سهولت در دسترسی مردم راه‌اندازی شد و پس از ورود و ثبت اطلاعات توسط مردم، پیامکی حاوی اطلاعات مربوط به فشارخون برای آنها ارسال می‌شود و این مراقبت‌ها و توصیه‌ها نیز ادامه پیدا خواهد کرد.  

بنابر اعلام وبدا، دبیر اجرایی بسیج ملی کنترل فشارخون یادآور شد: از ابتدای این طرح تا کنون، اطلاعات فشارخون بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در سامانه سیب و بیش از ۵۵ هزار نفر در سامانه خوداظهاری فشارخون ثبت شده است.

گفتنی است، شورای هماهنگی روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه‌های اجرایی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برگزار شد.

در این نشست که صبح امروز و با حضور وزیر بهداشت، روسای مراکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دستگاه‌های اجرایی کشور و معاونین، مدیران و مشاورین وزارت بهداشت، در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، درخصوص مسائل مهم حوزه سلامت و لزوم مشارکت‌های بین بخشی سایر ارگان‌ها، نهادها و دستگاه‌های اجرایی کشور، در عملیاتی سازی برنامه‌های سلامت محوری همچون، کمپین ملی کنترل فشارخون، بحث و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فشار خون وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۴۷۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست ستاد پشتیبانی از حرکت‌های جهادی استان که با حضور سردار زهرایی فرمانده بسیج سازندگی سازمان بسیج کشور در سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ضرورت دارد گروه‌های جهادی تحت ساماندهی قرار بگیرند و برای حل مشکلات در اتصال با دستگاه‌های اجرایی باشند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی می‌توانند در حوزه ساخت راه‌های روستایی متصل با مجموعه راهداری باشند، افزود: ارتباط گروه‌های جهادی که کارکرد تخصصی دارند با دستگاه‌ها باید سامان پیدا کند.

وی تاکید کرد: به دستگاه‌ها ابلاغ خواهیم کرد تا به صورت مستمر با گروه‌های جهادی کار کنند. بر این اساس آمادگی داریم ۵۸۰۰ هزار گروه جهادی استان را ساماندهی و به دستگاه‌ها متصل کنیم تا از نظر موضوعی کار کنند.

دیگر خبرها

  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد